Inot, Bistrita: Stafeta Familiei 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sambata, 15 iunie 2013, incepand cu ora 9:00, in bazinul de inot al Centrului Spa Schreiner din Bistrita se desfasoara prima editie a competitiei de inot Stafeta Familiei, organizata de catre Clubul Sportiv Tibi.

La concurs iau parte stafete formate dintr-un copil si un membru al familiei, care se vor intrece in cadrul a 3 categorii, in functie de pregatirea sportiva a celui mic. Astfel, vor exista stafete de tip A, in care copilul face parte din grupele de performanta, stafete de tip B, pentru copiii din grupele de initiere, si stafete de tip C, in care copilul din grupele de initiere va concura cu ajutorul labelor de cauciuc.

Se va inota in stil liber, membrii familiilor si copiii incepatori urmand sa parcurga cate o lungime de bazin, iar copiii care practica inotul de performanta vor inota 3 lungimi ale acestuia.

Inscrierile se fac pana la data de 11 iunie, la numarul de telefon  0745.946.891 (Horgos Tiberiu). Participarea este gratuita. Mai multe informatii gasiti pe www.inot-bistrita.ro. (foto: inot-bistrita.ro)