Inot, Bucuresti: Cupa Atlantis 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Atlantis Fitness & Lifestyle organizeaza, la Bucuresti, editia 2013 a concursului de natatie Cupa Atlanis, adresat copiilor cu varste cuprinse intre 7 si 13 ani.

Competitia cuprinde doua etape de calificari, una desfasurata deja in data de 2 februarie, iar cealalta programata pe 6 aprilie 2013 in bazinul de inot al clubului Atlantis, si o etapa finala ce va avea loc in data de 8 iunie la Izvorani. In finala Cupei Atlantis se califica sportivii cu cei mai buni 8 timpi la fiecare an de varsta, din ambele etape de calificari.

In functie de varsta, fetele si baietii se vor intrece in calificari in cadrul probelor de 40 m (craul, spate) sau al celor de 60 m (craul, spate, bras), iar in finala isi vor demonstra aptitudinile pe o distanta de 50 de metri, parcursa in stilurile craul, spate si bras.

Data limita pentru inscrierea la cea de-a doua etapa de calificari a Cupei Atlantis la inot este 1 aprilie, iar taxa de participare este 50 de lei/ sportiv. Copiii care nu s-au calificat la prima etapa pot participa si la acest concurs.

Mai multe detalii puteti afla la tel. 0748.159.521, la adresa andreea@atlantisfitness.ro, precum si pe www.atlantisfitness.ro.