Inot copii, Bucuresti: Concursul „Camelia Potec, in cautarea viitorilor campioni”

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Federatia Romana de Natatie anunta organizarea competitiei „Camelia Potec - in cautarea viitorilor campioni”, adresata fetelor si baietilor de 9, 10 si 11 ani.

Concursul, avand ca scop selectionarea tinerilor inotatori cu potential pentru continuarea drumului spre marea performanta, se desfasoara in weekendul 19-20 iulie 2014, la Stejarii Country Club in Padurea Baneasa, langa Bucuresti.

Intrecerile au loc sambata, de la ora 11:00, iar duminica, incepand cu ora 10:00, in cadrul probelor de 50 m (spate, fluture, liber, bras), pentru copiii de 9 ani, la probele de  50 m (spate, fluture, bras) si 100 m liber, pentru copiii de 10 ani, respectiv la probele de 50 m fluture si 100 m (spate, liber, bras), pentru sportivii de 11 ani.

Concurentii clasati pe primele 3 locuri, la fiecare proba, vor fi rasplatiti cu medalii, diplome si cadouri.

Tinand cont de talent, executia tehnica a procedeelor de inot, masuratori antropometrice si seriozitate, comisia de evaluare va selectiona 24 de sportivi (cate unul din fiecare proba) care vor beneficia, timp de un an, de sustinerea pregatirii in apa si pe uscat, inclusiv cu echipamente, participarea la 2 tabere (una de vara si una de iarna), cateva antrenamente la Bucuresti etc.

Inscrierile se fac pana la data de 15 iulie, la adresa frnpm@swimming.ro, in limita a 400 de locuri. (foto: hustopece.cz)