Inot: Cupa Brasov, la Bazinul Olimpic

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Bazinul Olimpic de inot Brasov gazduieste, in zilele de 22 si 23 februarie 2014, prima editie a Cupei Brasov la natatie.

Concursul este organizat de catre Clubul Sportiv Tribeach din localitate si Directia Judeteana de Sport si Tineret, fiind adresat tinerilor inotatori si inotatoare cu varste cuprinse intre 9 si 14 ani (2005-2000).

Se va concura atat individual, cat si in stafeta, incepand cu ora 10:00, pe parcursul a 3 reuniuni, doua programate sambata si una duminica.

Atat la fete, cat si la baieti, pentru fiecare proba si an de nastere vor fi acordate diplome si medalii, iar cele mai bune 3 performante din concurs, indiferent de proba sau varsta, vor fi rasplatite cu diplome si premii in bani, in valoare de 300, 200, respectiv 150 de lei. De asemenea, va fi acordata Cupa Brasov ocupantilor primului loc in clasamentul pentru cea mai buna performanta, la fete si baieti, clasament in care puncteaza toti sportivii de 10, 11, 12, 13 si 14 ani.

Inscrierile la prima editie a concursului de inot Cupa Brasov se fac la adresa datatiming@yahoo.com, pana la data de 16 februarie. Taxa de participare este 35 de lei. Detalii gasiti pe www.sportingclubpiatraneamt.ro. (foto: rostock-heute.de)