Inot: Cupa Masters Timisoara 2013, Arena Aquasport

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Clubul de Inot Masters Timisoara, in colaborare cu Facultatea de Educatie Fizica si Sport a Universitatii de Vest din localitate, organizeaza a 6-a editie a Cupei Masters Timisoara la inot.

Concursul se adreseaza inotatorilor amatori, cu varste peste 18 ani, iar gazda lui va fi, in data de 29 iunie 2013, Bazinul Arena Aquasport. Incepand cu ora 15:00, dupa incheierea festivitatii de deschidere, se va concura individual in probele de 50 m (spate, liber, bras, fluture), 100 m (fluture, spate, liber, bras), 200 m mixt si 400 m liber, precum si in cadrul australienei, proba la care iau parte primii 8 clasati, la masculin si feminin, ai probei de 50 m liber. De asemenea, in concurs vor fi prezente stafetele 4x50 m liber, 4x50 m mixt si 4x50 m liber mixat.

Premierea se va face pe grupe de varsta, primii 3 clasati ai fiecarei probe individuale urmand sa fie rasplatiti cu medalii. Alaturi de acestia, ocupantii primelor 3 locuri in probele de stafeta si in proba memoriala de 50 m spate „Hansi Niemerscheim” vor primi diplome.

Inscrierile se fac pe www.timisoara.inot-masters.ro, pentru o taxa de 30 de lei, pana la data de 27 iunie, sau la fata locului, pentru o taxa de 40 de lei.