Inot: Cupa Mures si Memorialul Toth Pall Jozsef 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sportivi de la cluburi din tara, dar si din Ungaria, Slovacia sau Serbia, sunt invitati sa participe la editia cu numarul 21 a concursului international de natatie Cupa Mures – Memorialul Toth Pall Jozsef.

Competitia are loc sambata, 17 mai 2014, in bazinul de inot din cadrul Complexului de agrement si sport Muresul (Weekend) din Targu Mures, fiind adresata tinerilor inotatori cu varste cuprinse intre 9 si 15 ani.

Se va concura in doua reuniuni, programate de la ora 10:00 si de la ora 16:00, participantii cu varste intre 9 si 11 ani inotand in stil craul, spate, bras si fluture pe distante de 50 de metri, iar cei cu varste intre 12 si 15 ani pe distante de 100 de metri, folosind aceleasi procedee.

Vor fi premiati primii 3 clasati la fiecare proba si cei mai buni sportivi din concurs, fete sau baieti, la fiecare an de varsta.

Evenimentul este organizat de catre Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Mures, Clubul Sportiv Scolar si Primaria Targu Mures.

Inscrierile se fac pana la data de 4 mai, la adresa peteleyattila@yahoo.com, pe formular tip federatie. Taxa de participare este 25 de lei/ sportiv. (foto: mv-online.de)