Inot masters, Brasov: Trofeul Mihai Mitrofan, in Bazinul Olimpic

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Bazinul Olimpic din Brasov gazduieste, in weekendul 12-13 aprilie 2014, prima editie a Trofeului memorial Mihai Mitrofan la inot, dedicat celui care a fost parintele natatiei brasovene.

Evenimentul, cuprins in calendarul concursurilor de inot masters al Federatiei Romane de Natatie si Pentatlon Modern, se adreseaza inotatorilor cu varste peste 25 de ani, legitimati sau nelegitimati la cluburi de profil.

Se va concura in serii contracronometru, la masculin si feminin, pe parcursul a doua reuniuni programate sambata, de la ora 15:30, si duminica, incepand cu ora 10:00. Intrecerile au loc pe distante de 50 si 100 de metri, parcurse in stil liber, bras, spate si fluture, in probele de 200 m mixt si 400 m liber, precum si in stafetele masculine, feminine sau mixte 4x50 m liber si 4x50 m mixt.

Vor fi premiate primele 3 locuri la fiecare proba si categorie de varsta masters, iar Trofeul Mihai Mitrofan va fi acordat celei mai bune performante in probele de bras, la masculin sau feminin.

Trofeul Mihai Mitrofan la inot este organizat de catre Clubul Sportiv Tribeach, in parteneriat cu Directia de Sport si Tineret Brasov si Bazinul Olimpic de inot Brasov.

Inscrierile se fac pana la data de 6 aprilie, la adresa datatiming@yahoo.com, in baza formularului centralizator pe care il gasiti pe www.facebook.com/groups/1401560443440389. Taxa de participare este 35 de lei/ concurent.