Inot, Sfantu Gheorghe: Concurs pentru amatori, alaturi de maestri

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Clubul Sportiv Ciprian din Sfantu Gheorghe (CSG) anunta inceperea inscrierilor la concursul de inot Open Swim, adresat participantilor de toate varstele, indiferent de pregatirea sportiva.

Evenimentul are loc pe data de 1 decembrie 2013, in incinta Bazei de Inot si Recreere din Sfantu Gheorghe (Str. Lunca Oltului 3), si aduce in competitie echipe formate din 14 amatori si doi performeri: o glorie a inotului romanesc si un inotator covasnean de performanta.

Participarea se va face in stafeta, primul start urmand sa fie dat la ora 12:00, din apa, fiecare membru al echipei incercand sa parcurga cat mai multe bazine, timp de 10 minute. Clasamentul va fi stabilit in functie de numarul de bazine parcurse (calculate in metri) de catre fiecare echipa, ocupantele podiumului fiind rasplatite cu medalii si diplome. De asemenea, vor fi acordate premii pentru cea mai lunga distanta parcursa de un inotator amator, la masculin si feminin, premii pentru sportivii de performanta, precum si diplome de participare pentru toti concurentii.

Inscrierile se pot face la receptia bazinului, de marti pana vineri intre orele 15:00 si 18:00, iar sambata si duminica in intervalul 12:00-13:00. Taxa de participare este 30 de lei.

,,Incercam sa cream o competitie unica, cu un scop precis si obiective pe masura. Dorim, in primul rand, sprijinirea si sustinerea inotatorilor de performanta din judet si atragerea cat mai multor amatori doritori de miscare. Pornind de la ideea muncii in echipa, vom reuni o glorie a natatiei romanesti, un sportiv de performanta al clubului si cat mai multi amatori, lansand astfel o provocare care speram sa dea multiple satisfactii tuturor participantilor, partenerilor si sponsorilor.

Cu acest prilej, practicantilor amatori ai inotului, li se va oferi sansa sa inoate alaturi de mari glorii ale inotului romanesc, sa isi masoare nivelul de pregatire, sa cunoasca atmosfera de concurs, cu emotiile, trairile, oboseala, dar si satisfactia unei reusite.

As vrea sa mentionez ca am contactat pana la aceasta data inotatori de renume ai natatiei romanesti, iubitori ai sportului, sustinatori ai performantei si reprezentanti ai Federatiei Romane de Natatie si Pentatlon Modern, cum ar fi: Carmen Bunaciu, Anca Patrascoiu, Dragos Coman, Camelia Potec, Razvan Florea, Norbert Trandafir, Ionela Cozma, de la care asteptam confirmarea.

In sprijinul acestei initiative de a incuraja participarea la astfel de competitii dar si promovarea miscarii, am contactat si speram sa avem ca parteneri Prefectura Judetului Covasna, Direcţia Judeteana de Sport si Tineret Covasna si Consiliul Local Sfantu Gheorghe.

Lansez pe aceasta cale invitatie si sponsorilor, iubitori ai sportului in general, dornici sa se implice si sa contribuie la acest eveniment indraznet.”, ne-a declarat organizatorul evenimentului, antrenorul Ciprian Grosu.

Pentru mai multe informatii referitoare la aceasta competiție, puteti suna la numarul de telefon 0745.577.284. (sursa foto: CSG)