Inot, Sfantu Gheorghe: Cupa Sprint 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Clubul Sportiv Ciprian Sfantu Gheorghe (CSG), in parteneriat cu Primaria Municipiului Sfantu Gheorghe si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Covasna organizeaza sambata, 5 octombrie 2013, a 3-a editie a Cupei Sprint la inot pentru copii si juniori.

Concursul are loc pe 6 culoare cu lungimea de 25 de metri, in Piscina Municipala Sfantu Gheorghe, pe distante de 50 de metri, parcurse individual in stil liber, bras, spate si fluture, dar si in stafeta, 6x50 m craul si 4x50 m mixt.

Clasamentele vor fi intocmite pentru fiecare proba si cumulat, pe categoriile de varsta 2004 si mai mici, 2003-2002, 2001-2000 si juniori 2, in cazul baietilor, precum si pe categoriile 2005 si mai mici, 2004-2003, 2002-2001 si junioare 2, in competitia fetelor. De asemenea, vor fi premiate si primele 3 pozitii in clasamentul cluburilor, in functie de punctajul obtinut de catre sportivii acestora.

Conform organizatorilor, la startul intrecerilor se vor afla aproximativ 150 de inotatori de la prestigioase cluburi sportive din tara si strainatate, precum Delphin Constanta, Luna Brasov, Performer Bucuresti, Tibi Bistrita, Septimia Odorhei, LPS Bacau, Municipal Brasov, Swimming Club Etar Bulgaria si Ciprian Sfantu Gheorghe.

„Contam si anul acesta pe prezenta fostului campion mondial Dragos Coman si speram sa ne onoreze si reprezentanti de seama ai Primariei Sfantu Gheorghe, Consiliului Judetean Covasna si Directiei Judetene pentru Sport si Tineret, carora le-am lansat invitatii la toate editiile. (...) Ca premiere inregistrate pentru a 3-editie a Cupei Sprint avem participarea clubului din Bulgaria si standul cu accesorii si materiale sportive de natatie special amenajat in incinta, prin bunavointa firmei Jaked, la care toti covasnenii, inotatorii participanti activi si iubitorii acestui sport, pot beneficia de consiliere si prezentare gratuită” ne-a declarat dl. Ciprian Grosu, presedintele CSG.

Startul competitiei va fi dat la ora 13:00, iar intrarea spectatorilor este libera. (foto: CSG)