Inot, Targu Mures: Cupa H2O, editia 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sambata, 2 noiembrie 2013, la Targu Mures se desfasoara concursul international de natatie Cupa H2O si Memorialul Toth Pall Jozsef, editia a 20-a.

Competitia, la care sunt invitati copii de la cluburi de inot din tara, dar si din Ungaria, Slovacia, Serbia sau Polonia, are loc in bazinul de inot olimpic din cadrul Complexului Muresul (Weekend), pe parcursul a 2 reuniuni, ce vor incepe la orele 10:00, respectiv 16:00.

Pe cele 10 culoare ale bazinului vor fi parcurse individual probele de craul, spate, bras si fluture, cei mai mici inotatori, cu varste cuprinse intre 6 si 11 ani, urmand sa se intreaca pe distante de 50 de metri, iar copiii cu varste intre 12 si 15 ani (si mai mari), pe distante de 100 de metri. Prima reuniune a competitiei se va incheia cu proba de stafeta 4x50 m mixt, la care pot participa fete si baieti cu varste peste 8 ani.

Evenimentul este organizat de catre Clubul Sportiv H2O Swimming Team, impreuna cu CSS Targu Mures, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, Primaria Targu Mures si Consiliul Judetean Mures.

Inscrierile se fac pana la data de 20 octombrie, la adresele peteleyattila@yahoo.com si h2omures@gmail.com, pe formular tip Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern (FRNPM). Taxa de participare este 25 de lei/ sportiv. (foto: desteptarea.ro)