International Metropolitan Triathlon Brasov 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Iubitorii de inot, ciclism si alergare au, din aceasta vara, o noua competitie dedicata lor. International Metropolitan Triathlon Brasov, organizat de catre Asociatia Sapte Scari in parteneriat cu Asociatia Pegas Triatlon Club, runeste toate aceste 3 sporturi in data de 28 iulie 2013.

Participantii la triatlon, desfasurat in zona metropolitana a Brasovului, pot alege sa concureze la proba olimpica, parcurgand 1,5 km inot, 47 km pe bicicleta si 10 km in alergare, sau la proba de sprint, unde vor inota 500 m, vor pedala 24,8 km si vor alerga 5 km.

Proba de inot se va desfasura pe lacul Codlea, incepand cu ora 9:00, si va fi urmata de proba de ciclism, derulata din apropierea acestui lac, prin Poiana Brasov, cu finish-ul la arena olimpica a Liceului Sportiv din centrul vechi al orasului. Din acest loc, participantii vor lua startul ultimei probe din concurs, cea de alergare, linia de finish asteptandu-i tot pe arena Liceului Sportiv din Scheii Brasovului.

Se va putea concura individual sau in stafete formate din 2 sau 3 persoane, iar clasamentele vor fi stabilite, la masculin si feminin, pe categoriile de varsta 14-19 ani, 20-29 ani, 30-39 ani, 40-49 ani si +50 de ani, precum si pe categoria open.

Odata cu probele de alergare ale triatlonului, la ora 14:00 va lua startul si Crosul Metropolitan Brasov, desfasurat pe o distanta de 5 km.

Inscrierile la aceste competitii se pot face pe www.brasovtriathlon.ro, unde veti gasi mai multe informatii.