International Metropolitan Triathlon Brasov 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Duminica, 6 iulie 2014, Asociatia Sapte Scari da startul unei noi editii a Triatlonului International Metropolitan Brasov.

International Metropolitan Triathlon Brasov se afla la a doua desfasurare, oferind participantilor posibilitatea de a alege intre cele doua probe ale sale: proba olimpica (1,5 km inot, 44 km ciclism, 10 km alergare) si proba sprint (500 m inot, 22 km bicicleta, 5 km alergare), care pot fi parcurse individual, sau in stafete formate din 2 sau 3 persoane.

Primele intreceri vor fi cele de inot si vor avea loc, incepand cu ora 9:30, in lacul de la Strandul Codlea, de unde concurentii se vor indrepta, apoi, spre Brasov pe bicicleta, traseul probei olimpice trecand si prin Poiana Brasov. Din acest motiv, traficul auto intre Poiana Brasov si Brasov va fi oprit intre orele 11:00 si 14:00. Zona de tranzitie de la bicicleta la alergare se afla in Piata Sfatului, acolo unde vor avea loc, de asemenea, finish-ul si premierea castigatorilor.

Vor fi oferite premii in valoare totala de 5.000 de euro, ocupantilor primelor 8 pozitii in clasamentul open masculin olimpic si sportivilor clasati pe primele 3 locuri la categoriile open feminin olimpic, open feminin sprint, open masculin sprint, stafeta olimpica si stafeta sprint.

Evenimentul face parte din calendarul competitional al Federatiei Romane de Triatlon si este prima etapa a circuitului triatloanelor de sosea Romanian Triathlon Series. Pentru detalii si inscrieri accesati www.brasovtriathlon.ro.