Judo: Cupa Drobeta 2012 – Turnu Severin

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sala Polivalenta din Drobeta Turnu Severin va gazdui, intre 29 iunie si 1 iulie 2012, editia a 27-a a turneului international de judo Cupa Drobeta si a 4-a editie a Trofeului Mirela Livia Vasilan, competitii desfasurate sub egida Federatiei Romane de Judo.

Organizate de catre CS Municipal Drobeta Turnu Severin si Asociatia Judeteana de Judo Mehedinti, cu sprijinul autoritatilor locale, intrecerile se vor desfasura, atat la masculin, cat si la feminin, pe categorii de greutate in cadrul grupelor de varsta U11, U13, U15, U17, U20 si seniori.

Prima zi a evenimentului va fi rezervata cantarului oficial si sedintei tehnice, concursurile propriu-zise fiind programate sa se desfasoare in urmatoarele doua zile, incepand cu ora 10:00.

Astfel, sambata, dupa festivitatea de deschidere de la ora 9:30, pe cele 6 tatami vor evolua sportivii din categoriile de varsta U11, U15 si U20, iar duminica vor lupta pentru un loc pe podium cei inscrisi in categoriile U13, U17 si seniori.

Cei mai buni 3 judoka ai fiecarei categorii vor fi premiati cu medalii si diplome, iar primele 6 echipe, in ordinea punctajului obtinut prin insumarea rezultatelor de la individual, vor primi cupe.

Inscrierile in competitie se fac pana la data de 27 iunie, la adresa lena_judo@yahoo.com, pentru o taxa de participare de 20 de lei/ sportiv acestia putand concura la doua categorii de varsta. (foto: ftr.ro)