Judo la Drobeta-Turnu Severin

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Practicantii de judo si-au dat intalnire la sfarsitul lunii august in municipiul-resedinta al judetului Mehedinti. Acolo, la Drobeta-Turnu Severin, mai precis la Sala Polivalenta, au loc Turneul International „Cupa Drobeta” (editia a 29-a) si Trofeul „Mirela-Livia Vasilan” (editia a 6-a). Evenimentul sportiv din zilele de 29-31 august 2014 e organizat de Primaria Drobeta-Turnu Severin si Consiliul Judetean Mehedinti, impreuna cu Directia pentru Sport si Tineret Mehedinti, Clubul Sportiv Municipal din localitate si Asociatia Judeteana de Judo Mehedinti.

6 tatami in Sala Polivalenta

Atat la masculin, cat si la feminin, sportivii care vor intra pe tatami se vor infrunta la categoriile sub 12 ani, sub 14 ani, sub 16 ani, sub 18 ani, sub 21 ani si la seniori. Inscrierile se inchid miercuri, 28 august. Pentru eveniment, in Sala Polivalenta din Drobeta-Turnu Severin vor fi amplasate 6 saltele de judo (tatami).

Alte informatii despre eveniment

Vineri, 29 august, intre orele 12-18 e programata sosirea delegatiilor. Festivitatea de deschidere se tine sambata, 30 august, de la ora 9,30, dupa care, de la ora 10, incep primele confruntari. La evenimentul sportiv din judetul Mehedinti iau parte sportivi din Serbia, Ungaria, Bulgaria, Belgia, Croatia, Italia, Albania, Bosnia si Hertegovina, Macedonia, Grecia, Cehia, Slovacia, Muntenegru, Austria, Republica Moldova si Romania. (foto: kim's martial arts academy)