Judo, Poiana Brasov: Campionatul National de Kata 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Federatia Romana de Judo organizeaza, in Poiana Brasov, finala Campionatului National de Judo – Kata, eveniment deschis categoriilor de varsta U18 (1997 si mai mici) si seniori (1996 si mai mari), sportivi legitimati la cluburi afiliate acestei federatii.

Ca si anul trecut, concursul are loc in Sala Ruia, din cadrul Complexului Sportiv National Poiana Brasov, iar probele sale sunt Nage no Kata, Katame no Kata, Ju no Kata, Kime no Kata si Kodokan Goshinjutsu, precum si Nage no Kata scurt, proba la care invingatorii nu sunt declarati campioni nationali.

Competitia se desfasoara vineri, 7 noiembrie 2014, incepand cu ora 13:00, pe parcursul a doua tururi: un tur preliminar si unul final la care se califica cuplurile clasate pe primele 6 locuri in etapa precedenta. Inscrierile sunt deschise pana la data de 3 noiembrie.     

Tot la Poiana Brasov, intre 4 si 7 noiembrie 2014, la Hotel Olimpic are loc al 2-lea stagiu de perfectionare al antrenorilor de judo, iar in data de 7 noiembrie, intre orele 9:00 si 12:00, in Sala Ruia este organizat un examen de grad DAN, la care pot participa sportivi, antrenori sau arbitri. (foto: stpaulsschool.org.uk)