Judo, Poiana Brasov: Campionatul National de Kata

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Statiunea Poiana Brasov reuneste la munte, la altitudine judo-ul din Romania, in perioada 9-12 noiembrie, pentru doua evenimente sportive care sunt organizate de catre Federatia Romana de Judo (FRJ). Vorbim despre stagiul national pentru antrenorii de judo, precum si de Campionatul National de Kata.

Stagiul pentru antrenori, de perfectionare si acreditare are loc in perioada 9-12 noiembrie 2023, in organizarea FRJ, prin Colegiul Antrenorilor. Cazarea si masa sunt programate la Hotelul Caraiman (str. Poiana Doamnei) din Poiana Brasov, statiunea montana numarul 1 din Romania.

Pe de alta parte, Campionatul National de Judo-Kata se va tine in zilele de sambata, 11 noiembrie si duminica, 12 noiembrie, tot in statiunea ce apartine de municipiul Brasov. Gazda intrecerii pentru categoriile de varsta seniori (sportivi nascuti 2005 si mai mari) si juniori 1 (sportivi nascuti 2006 si mai mici) va fi sala de la Hotelul Ruia.

Probele pentru CN Judo Kata

1. La seniori:

- Nage no Kata;

- Katame no Kata;

- Ju no Kata;

- Kime no Kata;

- Kodokan Goshinjutsu.

2. La juniori 1:

- Nage no Kata scurt (1, 2 si 3);

- Nage no Kata;

- Katame no Kata.

Sambata, 11 noiembrie au loc validarea documentelor (orele 15-17) si clinica de kata (orele 17-19:30). Iar duminica, 12 noiembrie, dupa sedinta tehnica si tragerea la sorti (ora 9:15), de la ora 9:30 se da startul efectiv in Campionatul National.

Hotel Ruia se afla in Poiana Brasov, la adresa: str. Poiana Ursului, nr. 49. (credit foto: Federatia Romana de Judo)