Junior Sports Day, la Shopping City Sibiu

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta
  • 16.04.2016
  • 16.04.2016
  • Sibiu
  • Intrare libera

Astazi, 16 aprilie, de la ora 16,30, in cadrul Junior Sports Day, eveniment sportiv gazduit de Shopping City Sibiu (zona cafenelelor), sportivii de la Puma Club vor sustine o demonstratie de taekwon-do. Aceasta va fi urmata la ora 17,30 de o demonstratie de street dance - moment coordonat de Alexandru Filip Svaricek.

Shopping City Sibiu si Scoala de Modeling Cleopatra Popescu organizeaza, incepand cu ora 16, evenimentul Junior Sports Day, care isi propune sa promoveze sportul si stilul de viata sanatos in randul copiilor. Cluburile sportive din Sibiu vor oferi spectactorilor demonstratii de karate, kickboxing, gimnastica artistica si gimnastica aerobica, dans sportiv si dans modern iar modelele Scolii de Modeling Cleopatra Popescu vor prezenta ultimele tendinte in materie de echipamente sportive pentru copii. De asemenea, magazinele din incinta vor etala colectiile unor branduri cunoscute (Adidas, Hervis, Decathlon).

La eveniment participa Scoala de Modeling Cleopatra Popescu, Cluburile sportive Puma, Kudokai Sibiu, Miado’s Judo Club, Stela Gym Star impreuna cu gimnasta Steliana Nistor, Forever Dance, Young Balet, Scoala de Dans Let’s Dance.

In program sunt incluse si mai multe concursuri sportive cu premii.