Karate, Brasov: Cupa Aiki Kronstadt 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta
  • 03.11.2013
  • 03.11.2013
  • Brasov
  • Intrarea libera

Dupa doua zile in care a fost gazda Campionatului Mondial de Ashihara Karate, Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibasi” din Brasov ii asteapta pe iubitorii artelor martiale duminica, 3 noiembrie 2013, cu inca un eveniment.

Este vorba de prima editie a Cupei Aiki Kronstadt, una dintre cele mai importante competitii de karate shotokan din judet, organizata de catre Clubul Sportiv Aiki Karate-Do Brasov, sub patronajul Federatiei Romane de Arte Martiale, departamentul EUR&KA.

Deschiderea oficiala a concursului este programata la ora 10:00, acesta bucurandu-se de participarea a aproximativ 200 de sportivi din toata tara si de cea a invitatilor de onoare, antrenorii emeriti Shihan Mihai Cioroianu (7 Dan) si Sensei Gheorghe Tetu (5 Dan). Importanta evenimentului este marcata, de asemenea, de prezenta presedintelui Comisiei de Arbitraj International Karate Union, Sensei Nicolae Iordachescu (5 Dan) si de cea a presedintelui SKIF Romania, Catalin Bucur (4 Dan). Intrarea spectatorilor este libera. (foto: baricada.ro)