Karate, Brasov: Openul Romaniei 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In weekendul 23-24 noiembrie 2013, Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibasi” din Brasov gazduieste Openul Romaniei la Karate pentru cadeti, juniori, sportivi U21 si seniori, competitie deschisa tuturor practicantilor acestui sport, legitimati la cluburi afiliate oricarei federatii de karate sau arte martiale din tara.

Evenimentul, de la care nu vor lipsi demonstratiile spectaculoase si invitatii de exceptie, este organizat de catre Federatia Romana de Karate si se va desfasura sambata, incepand cu ora 10:00, iar duminica, de la ora 9:00.

Intrarea in sala se face pe baza de bilete, in valoare de 10 lei pentru prima zi de concurs, respectiv 20 de lei pentru cea de-a doua zi, sau abonamente pentru ambele zile, care costa 25 de lei. Acestea pot fi procurate de pe www.biletoo.ro sau www.blt.ro.

Tot cu acest prilej, Federatia Romana de Karate organizeaza, in zilele de 21 si 22 noiembrie 2013, in Aula Universitatii Transilvania din Brasov, un curs pentru licentierea si perfectionarea antrenorilor, pe Regulament WKF.