Karate, Turda: Cupa Potaissa 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sambata, 8 martie 2014, in municipiul Turda din judetul Cluj au loc intrecerile Cupei Potaissa la karate, organizate de catre Federatia Romana de Karate WKC si Clubul Sportiv Samurai Turda, cu sprijinul Primariei din localitate.

Competitia se desfasoara incepand cu ora 9:00, in sala de sport a Scolii „George Baritiu”, pe grupe de varsta, in cadrul categoriilor copii, cadeti, juniori si seniori. Se va concura individual si pe echipe, in probele de kata si kumite, dar si in proba de kihon, adresata copiilor cu varste pana la 10 ani, proba ce include tehnicile de baza ale antrenamentului de karate.

Pentru primii 3 concurenti din clasamentul fiecarei categorii vor fi acordate medalii si diplome, iar pentru categoriile sub 15 ani vor fi premiate doua locuri 3.

Inscrierea sportivilor la concursul de karate Cupa Potaissa se poate face pana la data de 7 martie (ora 12:00), pe www.wukf.ro. Taxa de participare este 35 de lei pentru o proba, 40 de lei pentru mai multe probe si 50 de lei/ echipa. (foto: wkc-org.net)