Karting, Bucuresti: Ultima etapa de campionat, la AMCKart

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In acest weekend, 21-22 septembrie, pe circuitul AMCKart Bucuresti are loc ultima etapa (a 6-a) a Campionatului National de Karting Dunlop 2013, competitie organizata de catre Federatia Romana de Automobilism Sportiv (FRAS).

Evenimentul debuteaza sambata, la ora 9:00, cu antrenamentele libere, urmate de mansele cronometrate din calificari, desfasurate pe clase, incepand cu ora 15:30. Tot in aceasta zi, de la ora 17:15, se va da startul in prima mansa de concurs (prefinala), urmand ca duminica, de la ora 10:45, sa se desfasoare finala.

 

Dupa 5 etape, pe primele 3 pozitii la fiecare clasa se afla:

Pufo: Marco Bota (209 puncte), Gabor Veres (166 puncte), Razvan Onoaie (140 puncte)

Mini: Vlad Gyenge (229 puncte), Richard Cobilanski (127 puncte), Cosmin Condrea (116 puncte)

Kid Kart: Raul Pop (144 puncte), Andrei Craciun (92 puncte), Stefan Porge (78 puncte)

N100: Mihai Dudasu (194 puncte), Alexandru Fuica (93 puncte), Eduard Zamfirache (77 puncte)

KFJ: Nicholas Pascu (188 puncte), Eduard Anton (145 puncte), Bernard Berari (115 puncte)

KF: Bianca Anton (224 puncte), Mounir Halwany (123 puncte), Alexandra Baldovin (109 puncte)

KZ: Andrea Raimondi (143 puncte), Eduard Barloiu (126 puncte), Tiberiu Iorgulescu (102 puncte)

Mini Rotax: Theodor Nicoara (230 puncte), Eduard Antony Cimpoca (156 puncte), Ana Maria Stana (139 puncte)

Rotax: Daniel Vonica (184 puncte), Radu Marcu (82 puncte), Christian Muller (45 puncte)

Echipe: Road Runner Racing Team (361 puncte), Palatul Copiilor Rm. Valcea (348 puncte), Red Motor Team (323 puncte).

 

„Pentru cei mai multi dintre voi, acestea sunt doar niste nume, iar punctajele lor simple cifre. Noi va invitam sa ii vedeti in actiune, sa le aplaudati evolutiile, sa ii felicitati la finalul competitiei si chiar sa va fotografiati alaturi de ei, asa cum ati face-o langa oricare alta vedeta. Pentru ca fiecare dintre ei isi traieste momentele sale de glorie in fiecare competitie si poate fi un model pentru oricare dintre noi.

Fie ca este abia in ciclul primar si uitandu-te la el, te intrebi de unde are atata forta, nu sa lupte cu ceilalti, ci in primul rand sa-si poarte propria casca, fie ca are atata experienta de concurs, incat daca-l iei repede, n-ar putea sa-ti spuna la a cata competitie participa – fiecare dintre acesti sportivi are in privire o putere si o determinare care trebuie vazute de aproape. Avem nevoie de modele in viata, iar puterea exemplului poate uneori substitui orice lectie de morala tinuta copiilor nostri si ne poate inspira in a descoperi noi insine directii noi in rutina zilnica de care ne plangem atat si pe care, totusi, ne este atat de greu sa o depasim.

Asadar, veniti sa ii cunoasteti pe sportivii FRAS si poate, in urmatorul sezon competitional, veti avea deja un favorit de sustinut! Sau poate veti fi voi insiva unul dintre concurenti?!”, este mesajul FRAS catre cititorii nostri. (foto: FRAS)