King of the Mountain

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Organizat in ziua de vineri, 8 iulie, de ciclism.ro, alaturi de Clubul Sportiv Sibiu Sport Project, cel care de altfel se ocupa si de Turul Ciclist al Sibiului, King of the Mountain este o competitie de ciclism care propune doua probe, desfasurate pe aceeasi distanta (15 km).

Concursul (proba) de catarare pe sosea a fost denumita King of the Road, se va desfasura pe traseul Curmatura Stezii-Paltinis si are doua categorii: masculin (King of the Road) si feminin (Queen of the Road).

Botezat(a) de organizatori ca si King of the Off-Road, concursul (proba) de ciclism off-road se va tine pe traseul Curmatura Stezii-Cabana Santa-Paltinis si, de asemenea, are doua categorii: masculin (King of the Off-Road) si feminin (Queen of the Off-Road).

Startul si zona de preluare a pachetului de start sunt fixate la Curmatura Stezii din Sibiu (la iesirea din Rasinari, dupa 2 km), pe cand sosirea va fi la intrarea in statiunea Paltinis, la aceeasi poarta cu etapa a 2-a din Turul Ciclist al Sibiului, programata in aceeasi zi.

Pentru alte informatii: ovidiu.simen@ciclism.ro si ioana.simen@ciclism.ro.

King of the Mountain este, ca si anul trecut, un eveniment conex Turului Ciclist al Sibiului.