Lacu Rosu Off Road Triathlon 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sambata ce urmeaza, 17 august 2013, in statiunea Lacu Rosu din judetul Harghita si pe traseele turistice din Parcul National Hasmas – Cheile Bicazului se desfasoara competitia Lacu Rosu Off Road Triathlon, organizata de catre Asociatia Turistica Pro Gheorgheni.

Concursul este adresat in special amatorilor, dar si sportivilor profesionisti, care se vor intrece, incepand cu ora 10:00, in probele de inot (700 m), ciclism (32 km) si alergare (7,5 km), parcurse individual sau in stafeta.

Proba de inot va avea loc in Lacul Rosu, traseul de bicicleta este Lacul Rosu - Pasul Pangarat (pe asfalt) - Ciofronca - Poiana Alba - Paraul Oii - Lacul Rosu, iar alergarea se va face pe ruta Lacul Rosu - Saua Verescheu - Muntele Ghilcos - Lacul Rosu.

Competitia individuala se va derula pe categoriile de varsta 16-19 ani, 20-29 ani, 30-39 ani, masculin si feminin, +40 ani feminin, 40-49 ani masculin si +50 de ani masculin, iar stafetele vor concura pe categoriile open masculin, open feminin si corporate challenge.

Inscrierile se mai pot face doar la fata locului, in ziua evenimentului, intre orele 7:00 si 9:00, platind o taxa de 70 de lei la individual, 170 de lei pentru stafeta sau 300 de lei pentru categoria corporate challenge. Mai multe informatii gasiti pe pagina evenimentului, www.triatlon.visitgheorgheni.ro.