Lupte, Buzias: Cupa Romaniei

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Cupa Romaniei la lupte este o competitie la care vor participa practicanti ai aceste discipline sportive, legitimati la cluburi sportive din Romania, la categoria de varsta U17. Competitia se va desfasura atat la individual, cat si la echipe si va reprezenta, asa cum ne informeaza Federatia Romana de Lupte (FRL), un criteriu de selectie pentru Campionatul Balcanic, dar si pentru Campionatul European.

Cupa Romaniei la lupte libere, lupte greco-romane si lupte feminine se desfasoara la Buzias, in zilele de 20-23 aprilie.

Joi, 20 aprilie au loc sedinta tehnica, tragerea la sorti, probele si normele de control. Vineri, 21 aprilie, de la ora 10 incep tururile eliminatorii, iar in intervalul orar 16-19 au loc semifinalele. Competitia se reia a doua zi (sambata, 22 aprilie), cu recalificarile (orele 10-14), finalele (orele 14-15) si festivitatea de premiere. Ultima zi de concurs (duminica, 23 aprilie) are in program tururile eliminatorii si finale, din nou  (orele 9-11), apoi ultima ceremonie de premiere va trage cortina peste editia din acest an a Cupei Romaniei la U17.

Competitia va fi gazduita de Sala de Sport din orasul statiune balneoclimaterica Buzias (judetul Timis), aflata pe strada 22 Decembrie. (credit foto: Federatia Romana de Lupte)