Lupte feminine, lupte libere si lupte greco-romane la Targu Mures

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Seria de evenimente sportive organizate in municipiul Targu Mures continua, la Sala Polivalenta „Simon Ladislau” din localitate, cu trei competitii de lupte. Asadar, vorbim de concursuri la o singura ramura de sport (lupte), dar pentru toate cele trei stiluri diferite ale acesteia: lupte feminine, lupte libere, lupte greco-romane. Campionatul National (CN) Individual U17, Cupa Romaniei la Seniori si Campionatul National Super Liga pentru Echipe de Seniori (etapa finala) sunt cele trei intreceri desfasurate in zilele de 9-12 noiembrie, in „Orasul trandafirilor” - asa cum mai este cunoscuta principala localitate a judetului Mures din Transilvania.

Campionatul National U17 si Cupa Romaniei

Vineri, 10 noiembrie, in cadrul Campionatului National U17 si Cupei Romaniei, tururile eliminatorii sunt programate in intervalul orar 10:00-14:00, iar in a doua parte a zilei (orele 16:00-19:00) au loc semifinalele si recalificarile. Sambata, 11 noiembrie, de la ora 14:00 la ora 16:00, se desfasoara finalele la CN si Cupa, urmate, bineinteles, de ceremonia de premiere.

Super Liga pe echipe

Duminica, 12 noiembrie este ziua rezervata Super Ligii pe echipe, tururile eliminatorii, apoi finalele avand loc intre orele 9:00-12:00. Evenimentul va continua cu festivitatea de premiere.

Intrare libera pentru spectatori

„Spectatorii vor putea urmari atat seniorii din loturile olimpice, cat si pe cei mai mici luptatori care spera sa le calce pe urme. Intrarea este liber!”, informeza Federatia Romana de Lupte (FRL). Evenimentul sportiv de la Tg. Mures se desfasoara sub egida Agentiei Nationale pentru Sport (ANS). Organizatorul local este Asociatia Clubul Sportiv de Lupte BSG.

Sala Polivalenta „Simon Ladislau” este amplasata in Targu Mures, pe Aleea Parcul Sportivilor, la numarul 1. (credit foto: Federatia Romana de Lupte/ FRL)