Majorete la Bucuresti – finala concursului pentru nationala de rugby

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Vineri, 13 aprilie 2012, la Bucuresti se va decide care va fi formatia oficiala de majorete ce va insoti si va incuraja, timp de un an, echipa nationala de rugby a Romaniei.

Aceasta va fi aleasa in urma finalei concursului organizat la nivel national, in acest scop, de catre Federatia Romana de Rugby si Zibo.ro, etapa in care s-au calificat echipa de senioare a Clubului Sportiv Allstars Sports (Dambovita), echipa de senioare "Ariesul Ritmic" din Campeni (Alba), echipa de majorete „Smiles” a Scolii Ion I.C.Brătianu din Bucuresti, echipa de majorete „Blue Dance” din Buzau, echipa de majorete Madness UMF Junioare, Clubul Sportiv UMF din Cluj Napoca, echipa de majorete a Colegiului "Henri Coanda" Bacau, majoretele Colegiului National"Octavian Goga" din Marghita (Bihor), echipa de dans majorete Scoala AV "Petre Ivanovici" -  Bailesti (Dolj), echipa de majorete Flame din Cluj si majoretele Black Stars ale Colegiului Tehnic de Comunicatii "NV Karpen" din Bacau.

Competitia se va desfasura la sediul Federatiei Romane de Rugby de langa Manastirea Casin (Bd. Marasti 18-20), incepand cu ora 10:30, finalistele putand fi urmarite evoluand in cadrul a doua numere de maxim 5 minute, unul la alegere si unul pe ritmurile imnului nationalei de rugby. (foto: media.soletron.com)