Marathon MTB Bicaz, intrecere de ciclism (MTB-XC) la Bicaz

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Duminică, 3 septembrie 2017, in Parcul National Ceahlau (Bicaz, judetul Neamt), Marathon MTB Bicaz isi va cunoaste o noua editie. Este un concurs de ciclism mountain-biking (MTB) de tip XC.

Organizatorii au cuvantul: „Legamant de fratie intre Moldova si Ardeal, legamant de fratie intre natura si cei care o iubesc, Parcul National Cheile Bicazului-Hasmas reprezinta locul perfect pentru Marathon MTB Bicaz!

Prin cateva poteci salbatice, neconventionale si provocatoare, de-a lungul unor peisaje unice, fie ca va duc spre frumoasa vale a Tarcaului, fie spre Cheile Bicazului prin Bicajel si Damuc, fie pe vechile drumuri ale plutasilor care se intorceau pe jos, peste munti, traseele va vor oferi senzatii deosebite si aventuri de neuitat.

Cu mic, cu mare, indiferent de nivelul competitonal, toti cei pasionati de drumetiile montane experimentate cu bicicleta sau de cursele epuizante, cu diferenta mare de nivel, isi pot alege un traseu pe masura la cea de a 7-a editie a evenimentului Marathon MTB Bicaz”. (Foto: Brindusa Mutoiu)