Maraton, Bucuresti: Wings for Life World Run, inscrieri

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Ce poate fi mai minunat decat sa fii incurajat de catre spectatori strigandu-ti numele si sustinandu-te sa ramai in fata masinii de finis? Probabil ca este mult mai placut sa auzi asta in loc de doar „Hai!” sau „Alearga 2385!”.

Ei bine, poti beneficia de asta doar daca te inscrii la Wings for Life World Run pana pe 23 februarie. Astfel, prenumele tau va aparea alaturi de numarul de concurs si steagul tarii tale. Dupa data de 23 februarie, pana pe 20 aprilie, cand este data limita de inscriere, vei primi doar un numar de concurs, insa si asa te vei regasi printre milioanele de concurenti care vor alerga pentru cei care nu pot, pe 4 mai 2014, in 37 de locatii din 35 de tari.

Wings for Life World Run va avea loc la Bucuresti, pe drumul national DN3 si DN3A (Bucuresti-Fetesti), pe o distanta de aproximativ 135 km. Traseul este unul foarte bun din punct de vedere tehnic, pentru ca terenul este plat, fara diferente mari de nivel. Startul va fi dat la ora 13:00, la intrarea pe DN3.

Taxa de inscriere pana pe data de 20 aprilie este de 124 de lei (100 lei + TVA). Dupa aceasta data nu te vei mai putea inscrie.

100% din incasarile generate de Wings for Life World Run, inclusiv taxa de inscriere, vor fi donate de Red Bull Group catre Wings for Life pentru cercetarea leziunilor maduvei coloanei vertebrale.

Pentru informatii complete despre cursa din Romania viziteaza www.wingsforlifeworldrun.com/ro/locatii/bucuresti.

Mihaela Radulescu, Dani Otil, Andrei Rosu si Toma Coconea deja au vazut numerele lor personalizate

Ambasadorii Wings for Life World Run in Romania, Mihaela Radulescu, Dani Otil, Andrei Rosu si Toma Coconea au vazut deja, in premiera, cum va arata numarul lor personalizat, intr-o simulare. Alatura-te Wings for Life World Run Romania si te vei afla alaturi de ei, dar si alaturi de alte milioane de alergatori din intreaga lume, pe 4 mai, la Bucuresti. (comunicat si foto: Red Bull Romania)