Maraton caritabil de zumba la Cluj Napoca

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Astazi, 29 noiembrie 2013, la International Ballroom din Cluj Napoca (Str. Baisoara 2A) puteti beneficia de doua ore de miscare si distractie in pasi de dans, sprijinind, totodata, o cauza nobila.

Maratonul de zumba se desfasoara intre orele 18:00 si 20:00, iar banii donati, prin achizitionarea biletelor in valoare de 20 de lei/ persoana, vor ajunge la copiii cu insuficienta renala cronica sprijiniti de Asociatia pentru Solidaritate si Empatie „Claudia Safta”.

Evenimentul se adreseaza participantilor de toate varstele, care vor fi indrumati de catre cei mai renumiti instructori din zona, precum: Ramona Damacus, Zita & Alex Acs, Alina Mihon, Andrea Rado, Andreea Hariton, Mara Suciu, Nicoleta Rosu, Brindusa Istrate, Ioana Moisesc, Mona Gheorghiu, Simina Jucan, Camila Lacerda, Mariana Petrasca sau Elena Timbus.

Biletele pot fi cumparate de la instructorii participanti, de la sediul Radio Impuls (Str. Octavian Goga 42) si de la fata locului. Donatii pentru aceasta cauza se pot face si in contul Asociatiei pentru Solidaritate si Empatie „Claudia Safta” - RO 45 BTRL 01301205F94787XX Banca Transilvania.