Maraton de inot la Mamaia – Aqua Challenge 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Inotatori amatori sau profesionisti se vor intrece sambata, 4 august 2012, la cea de-a doua editie a maratonului de inot in ape deschise Aqua Challenge, organizat de catre Clubul Sportiv Smart Atletic la malul Marii Negre.

Ca si anul trecut, evenimentul se va desfasura in statiunea Mamaia din judetul Constanta, locul de start si de finish fiind plaja Casino, situata in fata comandamentului Salvamarilor Profesionisti.

In functie de pregatirea sportiva si varsta, concurentii se vor putea inscrie pentru proba super scurta de 500 de metri, pentru proba scurta de 1.500 de metri, sau pentru cea lunga, al carui traseu va masura 5.000 de metri.

Proba super scurta se adreseaza inotatorilor amatori, care se vor intrece pe categorii de varsta peste 10 ani, atat la feminin, cat si la masculin, proba scurta va aduna la start atat amatori cu varste peste 18 ani, cat si juniori (14-18 ani) care practica inotul de performanta, iar la proba lunga, inotatorii cei mai bine antrenati vor concura pe categoriile elite (open profesionisti) si amatori (peste 18 ani).

Inscrierile se fac in limita a 200 de participanti, pe www.smartatletic.ro, pentru o taxa de 65 de lei pentru amatori si 35 de lei pentru juniori si sportivii de performanta, aceasta trebuind sa fie achitata pana la data de 1 august (ora 18:00). (foto: sport.rol.ro)