Maraton montan: Herbalife Ciucas Trail 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Trail-Running.ro si Clubul de Turism si Alpinism Ciucas organizeaza, in perioada 14-15 septembrie 2013, competitia de alergare montana Herbalife Ciucas Trail, ajunsa la a 4-a desfasurare.

Concursul, de tip circuit, se desfasoara in arealul muntilor Ciucas, Grohotis si Tataru, iar startul si sosirea vor avea loc in statiunea Cheia din comuna prahoveana Maneciu.

Sambata, la ora 6:00, va fi dat startul probei de ultramaraton (105 km), desfasurata pe categoriile open masculin si open feminin, iar de la ora 10:00 vor intra in cursa si concurentii de la probele de maraton (42 km) si semimaraton (21 km). Ziua de duminica va fi rezervata Cursei Copiilor, care va incepe tot la ora 10:00. Participarea la maraton si semimaraton se va face atat individual, in cadrul categoriei open si pe categorii de varsta peste 14 ani, cat si in echipe formate din 4 persoane, din care cel putin una de sex feminin.

Cei mai buni alergatori vor fi rasplatiti cu premii in bani si obiecte, in valoare totala de 16.200 de lei. Inscrierile se fac pe www.trail-running.ro, pana la data de 1 septembrie. Nu se fac inscrieri la fata locului.