Maraton montan, Paltinis: Cindrel InAlergare 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Asociatia PeDale Sibiu organizeaza sambata, 3 august 2013, editia a 2-a a competitiei de alergare montana Cindrel InAlergare, cu startul si sosirea in statiunea sibiana Paltinis, situata in arealul Muntilor Cindrel.

Concursul se desfasoara, incepand cu ora 9:00, in cadrul probelor de maraton (42 km) si semimaraton (20 km), carora li se aduga Cursa Familiei, pentru care organizatorii au pregatit un traseu de 2,5 km ce va fi parcurs dus-intors, de-a lungul caruia participantii vor trebui sa identifice cateva dintre cele mai importante obietive ale statiunii.

Plecarea in toate cele 3 curse ale competitiei se va face din parcarea hotelului Casa Turistilor, clasamentele probelor de maraton si semimaraton urmand sa fie stabilite pe categoriile open, 16-29 ani, 30-39 ani si +40 de ani.

Valoarea taxei de participare este 90 de lei, pana la data de 15 iulie, si 100 de lei, dupa aceasta data, iar inscrierile se pot face pe www.inalergare.ro sau la fata locului, in zilele de 2 si 3 august. Taxa de inscriere la Cursa Familiei este 30 de lei/participant. (foto: Ioan Bordianu)

Alte articole