Maraton MTB: Petrosani Bike Challenge

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Asociatia Sportiva Bike & Run Petrosani invita iubitorii de mountain bike la prima editie a maratonului Petrosani Bike Challenge, programat duminica, 29 septembrie 2013.

Concursul are loc intre Petrosani si statiunea montana Parang, incepand cu ora 10:30, pe drumuri publice, poteci, zone accidentate etc., alcatuind un traseu de 28 km lungime si 1113 m diferenta de nivel.

Participarea se face pe categoriile de varsta sub 18 ani, 18-34 ani, 35-44 ani si +45 ani, la masculin, respectiv pe categoriile sub 35 de ani si peste 35 de ani, la feminin.

Se vor acorda premii in bani si obiecte primilor trei clasati la toate categoriile de varsta, masculin si feminin, premii pentru sprintul intermediar de la Hotel Rusu, premii pentru cei mai buni cataratori, dar si premii speciale, precum cele pentru cel mai varstnic competitor, cea mai varstnica competitoare sau pentru ciclistul si ciclista care vin de la cea mai mare distanta.

Inscrierile se fac pe www.petrosani-bike-challenge.digitalwebcare.ro, sau la fata locului, pentru o taxa de 70 de lei. Validarea acestora se face sambata, 28 septebrie, intre orele 18:00 si 20:00, in fata Primariei Petrosani, si in ziua competitiei, in intervalul 8:00-11:00.

Evenimentul este sustinut de catre petrosaneanul Toma Coconea, dublu vicecampion mondial la Red Bull X Alps, care va zbura cu motoparapanta deasupra orasului, alaturi de doi castigatori ai tragerii la sorti de astazi, 26 septembrie (ora 18:00), la care participa concurentii inscrisi on line pana la data si ora acestei trageri.