Maraton pe Transfagarasan: Transmaraton 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Clubul Sportiv Ro Club Maraton organizeaza a doua editie a competitiei de alergare pe sosea Transmaraton, eveniment desfasurat pe Transfagarasan, in zilele de 7 si 8 septembrie 2013.

Concursul se adreseaza amatorilor cu varste peste 18 ani, care vor putea lua startul sambata in proba de dublu maraton, iar duminica in cele de semimaraton sau maraton.

Cei mai rezistenti concurenti, inscrisi la dublu maraton, vor parcurge 84 de kilometri pe traseul Complex Europa – Cabana Balea Cascada – Cabana Capra – Cetatea Poenari, traseu ce masoara 1.550 diferenta pozitiva de nivel. Proba de semimaraton va fi alergata intre Cabana Balea Cascada si Cabana Capra (21 km, 1.050 dif. nivel), iar cei 42 km ai maratonului vor fi parcursi pe ruta Cabana Capra – Cabana Balea Cascada – Cabana Capra, cu o diferenta de nivel de 2.100 m.

Pentru a participa, concurentii se pot inscrie fie la tombola organizata pe site-ul www.transmaraton.org, fie sustinand un proiect caritabil pentru una dintre asociatiile partenere evenimentului. Taxa de participare este 150 de lei la semimaraton, 170 lei pentru maraton, respectiv 200 de lei pentru cursa de dublu maraton. Informatii detaliate gasiti pe www.transmaraton.org. (foto: responsabilitatesociala.ro)