Maraton Tabere cu Suflet 2012 – Comana

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sambata, 22 septembrie 2012, in Parcul Natural Comana (judetul Giurgiu) se va desfasura prima editie a Maratonului Tabere cu Suflet, competitie de alergare adresata participantilor de toate varstele. Organizat de catre Asociatia Tabere cu Suflet, concursul va cuprinde o cursa de maraton  (42 km) si una de semimaraton (21,5 km), adresate celor care au implinit 18 ani, o proba de cros pentru alergatorii peste 14 ani (9,5 km) si o proba de cros la care vor putea participa copiii cu varste sub 13 ani (1,5 km).

Participarea la maraton, semimaraton si cros se va face pe categoriile open masculin, open feminin si seniori (+40 ani), iar categoriile de concurs pentru crosul copiilor vor fi: uriasi (12-13 ani), spiridusi (10-11 ani), copii (8-9 ani) si pitici (7 ani sau mai mici), acestia din urma avand de parcurs un traseu de doar 500 de metri.

Inscrierile se fac pe www.maraton.taberecusuflet.ro pana la data de 15 septembrie, in limita a 500 de concurenti.

Taxele de participare, pana la data de 20 august, sunt 30 lei – crosul copiilor, 50 lei – cros si semimaraton si 75 lei – maraton, iar dupa aceasta data vor fi 30 lei – crosul copiilor, 75 lei – cros si semimaraton si 100 lei – maraton.

De asemenea, persoanele cu dificultati financiare si cele cu handicap pot beneficia de gratuitate prin programul Fara Taxa.

Sumele incasate la Maratonul Tabere cu Suflet vor veni in sprijinul unor copii cu aptitudini speciale, ce provin din familii cu resurse limitate, in cadrul proiectului „Zambet pentru toti Copiii”.