Maratonul Delta Dunarii 2013, Sulina

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Clubul Eco Alpin si maratonistul Ilie Rosu, in parteneriat cu DJTS Tulcea si Primaria Sulina, organizeaza sambata, 19 octombrie 2013, a doua editie a Maratonului Delta Dunarii.

Competitia, cuprinsa in seria de maratoane istorice „Din dragoste pentru Romania si Istoria ei”, se desfasoara in localitatea Sulina (judetul Tulcea) si in imprejurimile acesteia.

Concurentii se vor intrece in probele de maraton (42 km), semimaraton (21 km) si in cursa de 15 km, dar si la cursa populara de aproximativ 5 km, desfasurata dus-intors intre Primaria Sulina si Plaja Sulina.

Alaturi de acestia, 42 de copii din Sulina vor alerga fiecare cate 1 km pe traseul de 42 km, in cadrul „Stafetei de maraton a copiilor din Delta Dunarii”.

Startul competitiei va fi dat la ora 9:00, in fata Primariei din Sulina, de catre primarul orasului si campioana mondiala la semimaraton a anilor 1994 si 1995, Elena Fidatov Moruzov, care va participa si la cursa populara.

Confirmarea participarii la curse si ridicarea numerelor de concurs se fac vineri, 18 octombrie, de la ora 18:00, la Tabara Sulina. Mai multe informatii gasiti pe www.ilierosu.ro. (foto: primaria-sulina.ro)