Maratonul International Bucuresti 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Asociatia Bucharest Running Club, in parteneriat cu Federatia Romana de Atletism si Primaria Municipiului Bucuresti organizeaza duminica, 6 octombrie 2013, a 6-a editie a Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon.

Maratonul International Bucuresti, inscris in calendarul Asociatiei Internationale de Maratoane si Semimaratoane (AIMS), ia startul in Piata Constitutiei si cuprinde atat probele competitive de maraton (42,195 km), semimaraton (21,097 km) si stafeta (4×10,548 km), cat si cursa populara de 3,8 kilometri, in care se va alerga in scop caritabil, si cea a scaunelor cu rotile, destinata persoanelor cu dizabilitati.

Debutul evenimentului, ca si in anii trecuti, il va face cursa copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani, programata sambata, 5 octombrie, care va avea ca punct de plecare tot Piata Constitutiei. In cadrul cursei, cei mai mici concurenti (4-6 ani) vor alerga 500 de metri, iar cei din categoriile 7-9 ani si 10-12 ani se vor intrece pe o distanta de 1 kilometru.

Pentru inscrieri si mai multe informatii accesati site-urile oficiale ale Asociatiei Bucharest Running Club: www.bucharest-marathon.com sau www.voluntarinsport.ro.