Maratonul International Cluj 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In data de 22 aprilie 2012, la Cluj Arena va lua startul cea de-a doua editie a Maratonului International Cluj-Napoca, organizat de catre Runners Club, in parteneriat cu Primaria Municipiului si Consiliul Judetean Cluj.

 

Traseu

Competitia se adreseaza alergatorilor de toate varstele, profesionisti sau amatori, din tara sau din strainatate, care se vor intrece, incepand cu ora 9:15, pe un traseu cu lungimea de 10,55 km, pe ruta Cluj Arena – Splaiul Independentei – str G.Cosbuc – str Cardinal I.Hosu – str Sindicatelor – str Gh.Sincai – str Napoca – b-dul Eroilor – str Dorobantilor – str Teodor Mihali – str Dorobantilor – b-dul Eroilor – str Napoca – str Gh Sincai – str E. Isac – Splaiul Independentei – Pod Napoca – str 1 Decembrie 1918 – Pod Napoca – Splaiul Independentei – Cluj Arena.

 

Probe

Acest traseu va fi parcurs de 4 ori in cadrul probei de maraton (42,195km), de 2 ori la semimaraton (21,0975km) si cate o data de fiecare membru al stafetelor inscrise la proba de maraton stafeta (4x10,55km).

Pe langa aceste probe, tot la Cluj Arena vor mai lua startul, in jurul orei 13:00, Crosul Banca Transilvania (6km) si cursa copiilor Cora (2km).

 

Inscrieri

Inscrierile se pot face pe www.maraton-cluj.ro, pana la data de 18 aprilie, in schimbul unei taxe de participare de 25 euro, pana la data de 31 martie, sau de 30 euro dupa aceasta data pentru maraton, 15 euro pana la 31 martie, respectiv 20 de euro dupa aceasta data pentru semimaraton si de 35 euro pana la 31 martie sau 40 euro dupa aceasta data pentru stafete.

Participarea la Crosul Banca Transilvania si la cursa copiilor este gratuita.

(foto: pagina de Facebook „Maratonul International Cluj”)