Maratonul Olteniei: mountain-biking si trail running la Ramnicu Valcea

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Maratonul Olteniei este un eveniment sportiv (ciclism mountain bike/ MTB si alergare trail running), care exploreaza si promoveaza frumoasa regiune deluroasa din proximitatea municipiului Ramnicu Valcea. Concursul este programat in zilele de 27-28 august.

Sambata, 27 august, se desfasoara competitia de ciclism cross-country. „Pe carari si prin paduri, intr-un cadru natural impresionant, intrecerea de mountain-biking li se adreseaza in primul rand amatorilor. Acestia au de ales intre doua trasee, ambele cu urcari sustinute si coborari entuziasmante, prin padure si pe pasuni: traseul scurt de 33 kilometri sau traseul lung de 51 kilometri. Indiferent de varsta, amatorii de miscare sunt asteptati si la plimbarea populara, programata in zona Parcului Zavoi”, ne informeaza organizatorii.

Duminica, 28 august, se va tine concursul de alergare pe teren variat/ accidentat (off-road sau, mai nou, trail running), de asemenea cu doua trasee: traseul lung de 21,1 kilometri (semimaraton) si traseul scurt de 10 kilometri (cros). In ambele, startul va fi dat in Parcul Zavoi. (foto: TaChe Foto)