Maratonul „Pe aici nu se trece!” 2013, Marasesti

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In memoria eroilor Armatei Romane care au luptat in Primul Razboi Mondial la Marasti, Marasesti si Oituz, in data de 6 august 2013 va avea loc a 3-a editie a maratonului „Pe aici nu se trece!”.

De aceasta data, „luptele” se vor da intre localitatile Marasesti si Marasti, in cadrul probei de supermaraton (46 km), intre Soveja si Marasti, in proba de maraton (42 km), si din fata monumentului Ecaterinei Teodoroiu din Straoane pana la Marasti, distanta de 21 de kilometri ce va fi parcursa in proba de semimaraton.

Competitia se adreseaza participantilor care au implinit 18 ani, iar clasamentele vor fi intocmite pe categorii de varsta, atat la masculin, cat si la feminin. Taxa de participare este 25 de lei, iar inscrierile se fac pana la data de 30 iulie, pe site-ul oficial www.ilierosu.ro.

Maratonul „Pe aici nu se trece!” este organizat de catre Asociatia Romana pentru Propaganda si Istoria Aeronauticii, filiala Focsani, in parteneriat cu  ARPIA centrala, Ro Club Maraton si Directia pentru Sport si Tineret Vrancea si face parte din seria de maratoane istorice „Din dragoste pentru Romania si Istoria ei”, organizate de maratonistii din Romania incepand cu anul 2011. (foto: florinsimion.com)