Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc 2013, Alba Iulia

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc, eveniment inchinat memoriei romanilor care au realizat Marea Unire de la 1 Decembrie 1918, se desfasoara in acest an, in premiera, in doua orase.

Ajunsa la a 3-a desfasurare, competitia are loc duminica, 1 decembrie 2013, in Parcul IOR din Bucuresti, dar si la Alba Iulia, pe un traseu ce ia startul in fata Obeliscului si continua intre zidurile cetatii din Alba Iulia, pentru ca apoi sa treaca pe Str. Mihai Viteazul, pe langa cladirea Consiliului Judetean, Str. Bucuresti, traverseaza soseaua de centura, dar si localitatile Teleac, Hapria si Berghin. Traseu va fi parcurs dus-intors, iar finalul va fi in fata Catedralei Reintregirii Neamului.

Competitia ia startul la ora 8:00, dupa intonarea imnului Romaniei, si cuprinde cursele competitive de maraton (42,195 km) si semimaraton (21,1 km), dar si cursa populara (fara clasament) si stafeta de maraton a copiilor din judetul Alba (42x1 km).

Concurentii aflati pe primele 3 locuri in probele de maraton si semimaraton, la masculin si feminin, vor fi recompensati cu diplome, iar toti cei care vor incheia aceste curse vor primi medalia si Certificatul de Participare.

Inscrierile la cursele competitive se fac pe www.ilierosu.ro, pana la data de 23 noiembrie, pentru o taxa de participare de 100 de lei.

Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc de la Alba Iulia este organizat de catre Clubul Eco Alpin, in parteneriat cu Ro Club Maraton, DJST Alba si Primaria Alba Iulia. Evenimentul face parte din seria de maratoane istorice „Din dragoste pentru Romania si Istoria ei”. Mai multe informatii gasiti pe site-ul amintit. (foto: maraton.info.ro)

 

Cititi si: Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc 2013, Bucuresti