Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc 2013, Bucuresti

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Pe 1 decembrie 2013, maratonistii din Romania sarbatoresc 95 de ani de la Marea Unire din 1918, aflandu-se la startul celei de-a 3-a editii a Maratonului Reintregirii Neamului Romanesc.

Evenimentul, cuprins in seria de maratoane istorice „Din dragoste pentru Romania si Istoria ei”, se desfasoara in acest an, in premiera, in paralel in doua orase: Bucuresti si Alba Iulia.

Competitia de la Bucuresti, organizata de catre Ro Club Maraton, in parteneriat cu Primaria Sectorului 3, se desfasoara pe aleile Parcului „Alexandru Ioan Cuza” (fost IOR), incepand cu ora 9:00, dupa intonarea imnului Romaniei.

Startul va fi dat de pe aleea de langa lac, in dreptul bisericutei de lemn, iar probele de concurs vor fi cele de maraton (42,195 km), semimaraton (21,097 km) si maraton stafeta (4 persoane), desfasurate pe categoriile de varsta 18-34 ani si +35 ani.

Pe langa acestea, va fi organizata si o cursa populara de 3 km (o tura de parc), pentru care nu va fi stabilit niciun clasament si nu se va plati taxa de participare.

Inscrierea la cursele competitive se face pana la data de 24 noiembrie, pe www.roclubmaraton.ro/maratonulreintregirii.  (foto: Sorin Androne)

 

Cititi si: Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc 2013, Alba Iulia