Maratonul Zapezii 2012, intre Rasnov si Poiana Brasov

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sambata, 18 februarie 2012, la Rasnov va debuta Maratonul Zapezii, concurs de alergare adresat participantilor cu varsta peste 18 ani, organizat de catre Asociatia Club Sportiv Eco Alpin, prin Centrul de Pregatire Montana Himalaya.

Competitia va lua startul la ora 8:00 in fata cabanei Himalaya, situata pe Valea Glejariei, concurentii, atat la masculin, cat si la feminin, urmand sa parcurga lungimea de 42,195 km pe un traseu dus-intors intre aceasta si Poiana Brasov. Mai exact, la dus traseul va strabate drumul forestier de pe Valea Glejariei, strazi din orasul Rasnov, Drumul National Rasnov-Poiana Brasov, pana in Parcarea Mare din Poiana Brasov, iar la intors acesta va urca pana la Cetatea Rasnov, avand ca punct final cabana Himalaya.

Ocupantii primelor trei locuri ale fiecarei categorii vor fi recompensati cu diplome si premii, fiecare alergator care termina cursa urmand a primi o medalie si o diploma.

Inscrierile se fac in limita a 60 de concurenti, la adresa ilierosu@gmail.com, pentru o taxa de participare de 100 de lei, ce va fi platita pana la data de 11 februarie. Mai multe detalii puteti afla la tel. 0762.669.969, unde va va raspunde renumitul maratonist Ilie Rosu, precum si pe site-urile www.ilierosu.ro sau pe www.cabanahimalaya.ro.