Micul Biciclist si siguranta lui, la primul concurs din 2015

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Asociatia Clujul Pedaleaza spune start, pe 24 ianuarie, primei etape din sezonul 2015 a competitiei Micul Biciclist si siguranta lui, concurs educativ de indemanare pe bicicleta aflat la al cincilea an de istorie.

Evenimentul se desfasoara in zona food-court din incinta Polus Center Cluj (comuna Floresti), incepand cu ora 11:00, acolo unde tinerii biciclisti sunt asteptati sa se intreaca intr-o cursa cu obstacole construite pentru fiecare categorie de varsta in parte, sa pedaleze printre jaloane sau rondele, deprinzand indemanarea mersului pe doua roti.

Micul Biciclist si siguranta lui este organizat in colaborare cu Primaria Cluj Napoca si Inspectoratul de Politie al Judetului Cluj, iar inscrierile se pot face la categoriile de varsta 6-8 ani, 9-11 ani, 12-14 ani, 15-17 ani, fete si baieti, precum si la categoriile speciala si familie.

Inscrierile sunt deschise pe www.clujulpedaleaza.ro, pana la data de 23 ianuarie (ora 18:00), dar si la fata locului in ziua competitiei, intre orele 9:00 si 10:30. Taxa pentru inscrierea online este 10 lei, iar pentru inscrierea la fata locului este 25 de lei. (foto: Clujul Pedaleaza)