Minifotbal, Hunedoara: Campionatul National 2013, in direct la GSP TV

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

La finalul acestei saptamani (5-7 iulie 2013), la Hunedoara are loc cea de-a 7-a editie a Campionatului National de Minifotbal, eveniment la care participa cele mai bune 20 de echipe din cele peste 2.000 inregistrate in intreaga tara.

In urma tragerii la sorti, echipele calificate in aceasta faza a competitiei au fost repartizate in 4 grupe: Grupa A (Salamandra Zalau, CSD Deva, Phoenix Craiova, Railex Suceava, Dolce Vita Targu Jiu), Grupa B (Fortuna Buzau, Juventus Sibiu, Ros Albastrii Satu Mare, Pandurii Targu Mures, Dorally Mall Constanta), Grupa C (Lis Affair Tomesti Iasi, Oz-Er Golden Boys Bacau, Euro Impact Roman, Otelul Galati, Phoenix Hunedoara) si Grupa D (Mav Glissando Timisoara, AS Vispesti 2010 Ploiesti, Smart Baia Mare, ABC United Bucuresti, Old School Football Arad). Ocupantele primelor doua locuri din fiecare grupa se vor califica in sferturile competitiei, pentru ca in cursul zilei de duminica sa se desfasoare semifinalele, finala mica si finala.

 

Spectacol total, live la GSP TV

Anul acesta, printre jucatorii de minifotbal care se vor afla pe teren se numara pe de o parte si fosti fotbalisti care au evoluat la echipe de traditie, cum ar fi Petre Marin, Adrian Pitu, Gigel Coman, Bogdan Onut, Ciprian Mozacu, Adrian Neaga, Stelian Carabas, Leonard Naidin sau Mihai Gurita, iar pe de alta parte inclusiv componenti ai echipei nationale de minifotbal, tripla campioana europeana, Cristian Popa, Nicolae Constandana, Miroslav Nicolin, Sorin Ghius, Calin Pantelimon, Mircea Popa si Calin Trohin. Prezenta tuturor acestor jucatori va contribui la un spectacol total, asteptat de toti fanii minifotbalului din Romania.

Tot o premiera pentru minifotbalul romanesc este si transmiterea in direct a meciurilor din cadrul Campionatului National de Minifotbal, de catre postul național GSP TV, dupa urmatorul program: vineri de la ora 14:00, sambata de la ora 11:00 si duminica de la ora 12:00.

„Dezvoltarea minifotbalului in Romania demonstreaza contrariul crizei financiare si morale prin care trece fotbalul romanesc. Faptul ca peste 30.000 de romani iau parte in fiecare an la competitiile de minifotbal de la nivel local demonstreaza ca placerea jocului de minifotbal este una fara limite in contextul promovarii unei noi abordari manageriale si institutionale”, ne-a declarat Razvan Burleanu, presedintele Federatiei de Minifotbal din Romania si al European Minifootball Federation.

La acest eveniment va lua parte si presedintele Federatiei Internationale de Minifotbal, Filip Juda, alaturi de alti invitati din federatiile nationale de pe batranul continent, interesati sa urmareasca la lucru pe cei mai buni jucatori pe care vor avea posibilitatea sa-i regaseasca si in lotul echipei nationale de minifotbal a Romaniei, care in aceasta toamna va participa la miniEURO Greece 2013.

Partenerii Campionatului National de Minifotbal sunt: Joma, SMG, Artimex Sport, Infinity Trophy si Agerpres. (comunicat si foto: Federatia de Minifotbal din Romania)