Miting aviatic, Bucuresti: Clinceni Airshow 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta
  • 01.06.2014
  • 01.06.2014
  • Clinceni
  • Intrarea libera

Aeroclubul Romaniei si Clubul Aviatorilor invita iubitorii spectacolelor aeriene la traditionalul miting aviatic organizat cu prilejul Zilei Copilului pe Aerodromul Clinceni (judetul Ilfov), situat la aproximativ 18 km de Bucuresti.

Clinceni Airshow isi va incanta privitorii duminica, 1 iunie 2014, cu demonstratii ale aeronavelor ultrausoare, motoparapantelor si girocopterelor, zboruri acrobatice spectaculoase cu avioane Zlin 50, Zlin 526 si EXTRA330sc, acrobatii ale formatiei de planoare White Wings, dar si cu salturile cu parasuta efectuate de TNT Brothers si de catre parasutistii Aeroclubului Romaniei, Blue Wings.

Nu vor lipsi de la eveniment Fortele Aeriene Romane, care participa cu avioane reactive si elicoptere militare, formatia acrobatica Hawks of Romania, intr-o formula noua, si evolutiile formatiei The Pellicans cu avioane Ikarus C42.

Spectatorii vor putea admira, de asemenea, o vanatoare de baloane cu avionul si impresionantul balon cu aer cald, si vor putea castiga premii la concursul de fotografii.

Accesul spectatorilor la eveniment se face incepand cu ora 8:30, iar spectacolul va putea fi urmarit de la ora 10:30. Intrarea este libera.