Miting aviatic la Mangalia si pe Aeroportul Tuzla: Aeromania 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta
  • 13.07.2013
  • 14.07.2013
  • Mangalia
  • Intrarea libera

Primaria Municipiului Mangalia si Aeroportul Tuzla invita iubitorii spectacolelor de aviatie la Aeromania 2013.

Evenimentul are loc in weekendul 13-14 iulie 2013 si include acrobatii aeriene desfasurate deasupra plajei Laguna din Mangalia, dimineata, intre orele 10:00 si 12:00, urmate de un airshow de exceptie, un festival de muzica si o petrecere aniversara desfasurate, incepand cu ora 16:00, pe Aeroportul Tuzla.

Printre maestrii aerului care vor tine publicul cu sufletul la gura se numara Ali Ozturk (cu biplanul sau, Pitts), Francesco Fornabaio, campionul Italiei la acrobatie, Luca Bertossio, campion mondial la planorism, Hawks of Romania, precum si renumitii Iakari Acrobati si multiplul campion mondial la acrobatie Jurgis Kairys, care vor oferi impreuna un moment de acrobatie inedit, sub titulatura „Air Bandits”.

Vor putea fi urmarite zboruri in formatie cu avioanele si elicopterele Regional Air Services (proprietara Aeroportului Tuzla), lansari de parasutisti si zboruri cu parapanta, in armonie cu concertele sustinute, pe scena amplasata in fata hangarului din Tuzla, de catre Mihai Margineanu (elev al scolii de pilotaj Regional Air Services), Zdob si Zdub, Platonic, Taxi, Parazitii si altii.

De asemenea, intre orele 17:00 si 18:00, vor fi organizate zboruri de agrement si salturi cu parasuta pentru publicul amator de adrenalina.

Punctul culminant al Aeromania va fi marcat in jurul orei 19:30, de zborul acrobatic al avioanelor Yak 52, insotit de efecte pirotehnice in aer si la sol. Intrerea spectatorilor este libera. Informatii detaliate despre eveniment gasiti pe www.regional-air.ro.