Miting aviatic pe Aeroportul Baneasa: Bucharest Air Show – BIAS 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

La doar o zi dupa Ziua Aviatiei, Aeroportul Bucuresti Baneasa – Aurel Vlaicu va fi martorul unui spectacol aviatic de mare amploare, la care vor fi prezente nume grele ale acrobatiei aeriene mondiale si nationale.

Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition (BIAS 2012) se va desfasura in zilele de 21 si 22 iulie 2012, in fiecare zi incepand cu ora 10:00, celebrand 100 de ani de istorie aeronautica a acestui aeroport.

 

Spectacol aviatic cu participanti de seama

Invitatele speciale ale evenimentului, ce vor tine cu sufletul la gura multimea prezenta pe Aeroportul Baneasa, sunt doua dintre cele mai faimoase formatii de acrobatie aeriana din lume: Frecce Tricolori (Italia) si Turkish Stars (Turcia). Acestora li se vor alatura echipa The Flying Bulls, Jurgis Kairys, Hawks of Romania, Iacarii Acrobati, Aeroclubul Romaniei, Tarom si altii.

Ziua de sambata se va incheia cu un spectacol nocturn intitulat „Zbor in Crepuscul”, ce va incepe la ora 21:00, in cadrul caruia vor putea fi urmarite efecte speciale, lansari de parasutisti, demonstratii de planorism si acrobatii aeriene. Acesta va fi precedat, de la ora 18:00, de doua concerte sustinute de catre Delia si Narcotic Sound & Christian D. Prezentatorul intregului eveniment va fi actorul Pavel Bartos.

 

Prima expozitie de aviatie generala din Romania

Pe langa spectacolul aerian, pe parcursul celor doua zile spectatorii vor avea si posibilitatea de a vizita prima expoziţie de aviatie generala din Romania – General Aviation Exhibition, unde vor fi expuse zeci de aeronave, de la avioane ultrausoare la business jet-uri. Intrarea in expozitie se va face gratuit.

 

Zboruri de agrement pentru public

In cadrul Bucharest International Air Show, cei care vor dori sa vada „lumea” de sus vor putea face acest lucru contra cost, prin intermediul zborurilor de agrement sustinute de catre Scoala Superioara de Aviatie Civila, Aeroclubul Romaniei sau Tarom. Zborurile vor avea loc in intervalele dintre evolutiile aeriene.

 

Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition (BIAS 2012) este un eveniment organizat de catre Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, sub inaltul patronaj al Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, in parteneriat cu Primaria Generala a Municipiului Bucuresti.

Intrarea spectatorilor va fi libera, accesul acestora urmand a fi facut prin Romaero.

Azi, 25 Aprilie

Transilvania Drag Race 2015, la linia de start

Autostrada A3, Campia Turzii Ora 9:00


Dans sportiv, Brasov: Cupa La Passion

Sala Sporturilor, BrasovCompetitie de dans sportiv la Cluj-Napoca

Sala Sporturilor Horia Demian, Cluj-Napoca


Automobilism: Trofeul Rasnov la VTM

DN 1E Brasov-Rasnov Ora 12:45Yachting pe Lacul Herastrau din Bucuresti

Lacul Herastrau, Bucuresti Ora 10:55

Duminica, 26 Aprilie
Sambata, 2 Mai

Cupa Karate Chitila pentru copii

Sala de Sport Cartier, Chitila Ora 9:00


Dans sportiv, Sighetu Marmatiei: Cupa Christeen's

Sala Polivalenta, Sighetu Marmatiei Ora 9:00

Sambata, 9 Mai

Cupa Satmarului la dans sportiv

Sala de Sport LPS, Satu Mare Ora 9:00

Joi, 14 Mai

Tango argentinian de inalta tinuta la Timisoara

Sala Vieneza, Timisoara Ora 15:00

Vineri, 15 Mai
Sambata, 16 Mai

Natatie: concurs international la Targu Mures

Complex Muresul-Weekend, Tg. Mures Ora 10:00


Karate, Ungheni: Cupa Dragon-Do pentru copii

Sala de Sport, Ungheni Ora 9:00


Judo pentru copii la Bucuresti

Sala Lucian Grigorescu, Bucuresti Ora 10:00