Miting Aviatic – Satu Mare 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Aeroportul International Satu Mare va fi sambata, 11 august 2012, incepand cu ora 12:00, gazda unui show aviatic de exceptie, ajuns la a 5-a desfasurare, organizat de catre Consiliul Judetean Satu Mare impreuna cu Aeroclubul Romaniei si Aeroportul Satu Mare, avandu-i ca principali parteneri pe TAROM, OMV si EuroSpeed.

Cei prezenti la eveniment vor putea admira evolutia avioanelor de acrobatie, a celor ultrausoare, a planoarelor sau a avioanelor Extra 300, precum si salturi ale parasutistilor, carora li se alatura zborul unui MIG-21 LanceR, a elicopterului PUMA si a unui balon cu aer cald. Intrarea spectatorilor va fi libera.

 

Zbor de agrement deasupra judetului

Curajosii care doresc sa priveasca judetul Satu Mare de la inaltime, o vor putea face, timp de o jumatate de ora, de la bordul unui avion al flotilei TAROM, ce va decola la ora 14:00.

Un bilet pentru aceasta calatorie va costa 150 lei, achizitionarea acestuia pentru copiii mai mici de 14 ani facandu-se in baza certificatului de nastere, iar pentru persoanele peste aceasta varsta, in baza cartii de identitate sau a pasaportului.

Copiii vor beneficia de tarife reduse, astfel costul unui bilet va fi 70 lei pentru copiii pana la 14 ani, respectiv 100 de lei pentru cei care au trecut de aceasta varsta. Biletele pot fi cumparate de la Agentia TAROM Satu Mare (P-ta 25 Octombrie nr. 9).

 

De asemenea, va fi organizata o tombola pentru spectatori, castigatorii acesteia beneficiind de zboruri gratuite cu avioanele participante la miting.

Mitingul Aviatic se va incheia cu un After Party, programat in intervalul orar 15:15-18:15, la care vor fi prezenti, printre altii, Aurel Tamas, formatia United (Ungaria) si Corina.

Transportul la aeroport va fi asigurat de catre SC Transurban Satu Mare, prin alocarea unor linii speciale. (foto: mitingaviatic.ro)