Motoraliul Anual National 2013, Fagaras

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

La finele acestei saptamani, mai exact intre 5 si 7 iulie 2013, la Fagaras are loc prima editie a Motoraliului Anual National din Romania, festival moto la care sunt asteptati motociclisti din toate zonele tarii, dar si din afara ei.

Plecarea participantilor are loc vineri, la ora 10:00, din toate orasele mari din tara, iar locul de intalnire al acestora este Complexul Fantanita Craiesei.

In cadrul festivalului vor fi expuse motociclete si echipamente moto, ce vor putea fi testate si cumparate, iar cei care doresc sa isi achizitioneze motocicleta dorita vor beneficia si de asistenta in vederea gasirii unor solutii de finantare.

Pe langa drive test, concursuri, pescuit sportiv, distractie si parcurgerea unor trasee turistice, participantii vor avea parte si de muzica rock de calitate oferita de Andy Ghost si formatia Altar (tribut Metallica), The Rock (formatia tribut ACDC), Sanctuar, Medicine Band din Serbia (Metal), precum si de trupa The Silver Shine & The Hapcats din Ungaria, veterani ai acestui gen. Biletul de acces la eveniment este 20 de lei/ zi de persoana sau 30 de lei/ doua zile.

Mai multe informatii puteti obtine la adresa office_manromania@yahoo.com, pe pagina www.facebook.com/ManRomania2013 sau la numerele de telefon 0746.791.989 si 0728.290.701.